ΠΕΣΟΝΤΕΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ

Επιμνημόσυνη δέηση στο Μνημείο Πεσόντων

Τρισάγιο τελέστηκε στις 17 Ιουλίου στο Μνημείο των Πεσόντων Πυροσβεστών στη μνήμη του Αρχιπυροσβέστη Δημήτριου Μαλούκου, του Αρχιπυροσβέστη Θεμιστοκλή Μαυραειδή, του Πυροσβέστη Αλέξανδρου Διαβολή και του εθελοντή Πυροσβέστη Δημήτριου Καραμολέγκου, που θυσίασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στη διάρκεια της πυρκαγιάς του Υμηττού στις 22-07-1998.

Στην επιμνημόσυνη δέηση χοροστάτησε ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Καισαριανής, Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ, πατήρ Γεώργιος συνεπικουρούμενος από τον πατέρα Χαράλαμπο του Ι.Ν. Αγίας Μαύρας.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα,     ο εκπρόσωπος του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, Αντιστράτηγου Στυλιανού Στεφανίδη, Αντιπύραρχος Νικόλαος Δούκας και η εκπρόσωπος των οικογενειών των Πεσόντων, Κωνσταντίνα Μαλούκου.

Μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, η Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ Ευαγγελία Αντωνίου, οι Δήμαρχοι Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος και Γλυφάδας Κώστας Κόκκορης, η εκπρόσωπος του Υπουργού Δημόσιας Τάξης Χρήστου Παπουτσή, Σοφία Πανδή, ο εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας Γιάννη Σγουρού, εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Φουντάς, εκπρόσωποι των Δήμων-μελών του ΣΠΑΥ, των ενώσεων αξιωματικών και απόστρατων του Π.Σ., της Γενικής Διεύθυνσης Δασών, του Δασαρχείου Πεντέλης και οι Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας Καισαριανής, Βύρωνα, Ηλιούπολης, Παπάγου- Χολαργού, Γλυφάδας, Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης και Βορειοανατολικού Τομέα Υμηττού.

Στη μνήμη των πεσόντων κατατέθηκαν στεφάνια.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα, καταθέτει στεφάνι στο Μνημείο των Πεσόντων.
Οι επίσημοι παρακολουθούν το Μνημόσυνο. Μεταξύ άλλων, διακρίνονται στον πρώτη σειρά, ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, οι εκπρόσωποι του Αρχηγού του Π.Σ. και του Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας και του Δημάρχου Καισαριανής.

Για το Γραφείο Τύπου  του ΣΠΑΥ

  Φλοράν  Σελάϋ (6974367821)

Τηλ: 210.7650413

Φαξ: 210-7650414

E-mail: press@spay.gr

 

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest