Υποδοχή εκπροσώπων της Τσέχικης Πολιτικής Προστασίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΒΥΡΩΝΑ  & ΣΠΑΥ

Υποδοχή εκπροσώπων της Τσέχικης Πολιτικής Προστασίας

Την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βύρωνα και ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) υποδέχθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πυροφυλάκειου Βύρωνα,  εκπροσώπους της Πολιτικής Προστασίας της Δημοκρατίας της Τσεχίας. Συγκεκριμένα, την πόλη του Βύρωνα επισκέφτηκαν ο Stepan Kavan, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και Διάσωσης της Τσεχίας και η Natasa Diatkova, υπεύθυνη για τους Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας του Τσέχικου Υπουργείου Εσωτερικών.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Τμήματος Διεθνών Σχέσεων της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας που πρότεινε στους Τσέχους την Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βύρωνα ως μία από τις ελληνικές ομάδες-πρότυπο που μπορούσαν να επισκεφτούν.

Οι ξένοι επισκέπτες ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Πυροφυλακείου, όπου είδαν τα πυροσβεστικά οχήματα και το κέντρο επιχειρήσεων, στο παρατηρητήριο του λόφου Αράπη και στο Μνημείο Πεσόντων Πυροσβεστών στην Ηλιούπολη, παρουσία του Υποδιοικητή πόλεως Αθηνών του ΠΣ Πύραρχου Γεώργιου Αργύρη, του Διοικητή του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών Αντιπύραρχου Γεώργιου Ντάλντου, του Αντιδημάρχου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βύρωνα Μίλτου Μπαντή, του επικεφαλής των εθελοντών Σταύρου Σαλαγιάννη, καθώς και του Διευθυντή Προγραμμάτων  του ΣΠΑΥ Βασίλη Νομικού.

Στη συνέχεια η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Βύρωνα προσέφερε αναμνηστικές πλακέτες και άλλα συμβολικά δώρα στους επισκέπτες.

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα, παρέθεσε γεύμα προς τιμήν των ξένων επισήμων και τους προσέφερε ενθύμια από το Μουσείο της Ακρόπολης. Στο γεύμα παρεκάθησε και η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ευαγγελία Αντωνίου, Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης.

Ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ, ο Διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, ο Αντιδήμαρχος Βύρωνα, ο επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας και οι Τσέχοι επίσημοι.
Ο Πρόεδρος και η Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ, ο Διοικητής του 1ου Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών, ο Αντιδήμαρχος Βύρωνα, ο επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας και οι Τσέχοι επίσημοι.

Για το Γραφείο Τύπου  του ΣΠΑΥ

      Φλοράν  Σελάϋ (6974367821)
Τηλ: 210.7650413

Φαξ: 210-7650414

E-mail: press@spay.gr

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest