Υποδοχή αποστολής του Υπουργείου Εκτάκτων Αναγκών της Ρωσίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΠΑΥ – ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΔΑΣΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ – ΔΗΜΟΣ ΒΥΡΩΝΑ

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Δήμου Βύρωνα, ο Δήμος Βύρωνα και ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) υποδέχτηκαν ανώτατους αξιωματούχους από το Υπουργείο Εκτάκτων Αναγκών (EMERCOM) της Ρωσικής Ομοσπονδίας, οι οποίοι ήρθαν στην Ελλάδα για ενημέρωση και συνεργασία σε θέματα εθελοντισμού.

Ο αντιδήμαρχος Βύρωνα Μίλτος Μπαντής, ο Σταύρος Σαλαγιάννης, επικεφαλής και μέλη της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας του Δήμου Βύρωνα, υποδέχονται τους Ρώσους αξιωματούχους στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»

Η επίσκεψη ξεκίνησε, σήμερα, στα γραφεία του ΣΠΑΥ, στον Βύρωνα, με παρουσίαση από τον διευθυντή Προγραμμάτων του Συνδέσμου Βασίλη Νομικό, των δραστηριοτήτων του ΣΠΑΥ, θεμάτων εθελοντισμού και κοινοτικών προγραμμάτων. Ειδικότερα,

ο κ. Νομικός έκανε ιδιαίτερη αναφορά στη συμμετοχή του ΣΠΑΥ στο πρόγραμμα LIFE–AMIBIO (Αυτόματη Παρακολούθηση & Καταγραφή της Βιοποικιλότητας με χρήση ακουστικών μέσων) που προβλέπει την έρευνα για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στον Υμηττό. Στους ξένους επισήμους προσφέρθηκαν αναμνηστικά δώρα.

Η επίσκεψη της αποστολής της Ρωσικής Ομοσπονδίας  συνεχίστηκε με ξενάγηση στα πυροφυλάκεια των Εθελοντικών Ομάδων Ηλιούπολης, Γλυφάδας και Βάρης.

Η αποστολή της Ρωσικής Ομοσπονδίας με τον διευθυντή Προγραμμάτων του ΣΠΑΥ Βασίλη Νομικό και τον επικεφαλής της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας του Δήμου Βύρωνα, Σταύρο Σαλαγιάννη.

 

 

 

 

Για το Γραφείο Τύπου  του ΣΠΑΥ

      Φλοράν  Σελάϋ (6974367821)

Τηλ: 210.7650413

Φαξ: 210-7650414

E-mail: press@spay.gr

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest