Αθρόα συμμετοχή στην αναδάσωση

ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ – ΣΠΑΥ  –  ΣΚΑΙ

Από αριστερά: η Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ, Ε. Αντωνίου, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Β. Βαλασόπουλος, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ, Ν. Χαρδαλιάς και ο Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Κ. Σεφτελής.

Πλήθος εθελοντές συμμετείχαν στην αναδάσωση και στον καθαρισμό έκτασης του Υμηττού στα όρια της περιοχής Αστυνομικών Ηλιούπολης, στις 15 Ιανουαρίου, παρά τη βροχή και το τσουχτερό κρύο.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που διοργάνωσαν η Γενική Γραμματεία Εθελοντισμού Δήμου Ηλιούπολης, ο Σύνδεσμος Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ) και οι εθελοντές δασοπροστασίας σε συνεργασία με τον ραδιοτηλεοπτικό Όμιλο ΣΚΑΪ, καθαρίστηκαν μονοπάτια και μεγάλοι κοινόχρηστοι χώροι από μπάζα και σκουπίδια ενώ παράλληλα φυτεύτηκαν 500 νέα φυτά.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων, οι Εθελοντικές Ομάδες Δασοπροστασίας Ηλιούπολης, Γλυφάδας και Βούλας, ο Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αττικής «Ώρα για Δράση», ο Ροταριανός Όμιλος Ηλιούπολης, ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Ηλιούπολης, το 10° Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης και άλλοι φορείς.

Προσωπικό «παρών» έδωσαν μεταξύ άλλων, ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος, η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ευαγγελία Αντωνίου, Δημοτική Σύμβουλος Ηλιούπολης, καθώς και οι Αντιδήμαρχοι Ηλιούπολης Κώστας Σεφτελής και Χρίστος Γιαννάκης, αντίστοιχα.

 

 

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ Νίκος Χαρδαλιάς, Δήμαρχος Βύρωνα, με τα χαμογελαστά παιδιά του 10ου Δημοτικού Σχολείου Ηλιούπολης
Δεκάδες ενεργοί πολίτες ανταποκρίθηκαν παρά τη βροχή και το κρύο στο κάλεσμα των διοργανωτών

 

Για το Γραφείο Τύπου  του ΣΠΑΥ

      Φλοράν  Σελάϋ (6974367821)

Τηλ: 210.7650413

Φαξ: 210-7650414

E-mail: press@spay.gr

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest