ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δωρεά σακούλες με γλυκίσματα για τους μικρούς φίλους μας .

Το Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, κατανοώντας τις δύσκολες στιγμές που βιώνουν πολλές οικογένειες στο Δήμο Βύρωνα, συγκέντρωσε γλυκίσματα με σκοπό να μοιραστούν στις οικογένειες συμπολιτών μας, όπου βιώνουν δύσκολα τα τελευταία χρόνια λόγω της οικονομικής κρίσης και του COVID19.
Συγκεκριμένα την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου 2020, παραδώσαμε 100 Χριστουγεννιάτικες σακούλες με γλυκίσματα στον Δήμαρχο της πόλης μας κ. Κατωπόδη Γρηγόρη, στους αντιδημάρχους κ. Σπυρόπουλος Χ ( Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης) και Καραγιάννης Μιχάλης (Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών) και της Γενικής Γραμματέας κα. Βαρουχάκη – Πέτρου Αναστασία. Η δομή του Κοινωνικού Παντοπωλείου της πόλης μας θα αναλάβει να διανείμει άμεσα όλα τα παραπάνω στα παιδιά των συμπολιτών μας.
Σήμερα ολοκληρώσαμε την κοινωνική μας δράση παραδίδοντας 50 Χριστουγεννιάτικες σακούλες, με γλυκίσματα στο Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα με σκοπό να μοιραστούν στους μικρούς φίλους μας.
Η προσφορά αυτή από το Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα και τους εθελοντές του, προς τα παιδιά της πόλης μας μέσω του Δήμου Βύρωνα και του Δικτύου Αλληλεγγύης Βύρωνα, είναι προσφορά αγάπης και στοργής προς τις οικογένειες που βιώνουν δύσκολες στιγμές των τελευταίο καιρό. Θα ακολουθούσουν και άλλες δράσεις μέσα στο 2021.
Μαζί αλληλέγγυοί μπορούμε καλύτερα.
#kpdfp#oae#lastday2020#mazi allilegkioi mporoume kalutera#

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest