Δελτίο Τύπου Έναρξη της αντιπυρικής περιόδου για το 2021

Έναρξη της αντιπυρικής περιόδου για φέτος με το Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος να βρίσκεται στις επάλξεις όπως κάθε χρόνο παρά την ιδιαιτερότητα της ημέρας. Δεν έλειψαν όπως κάθε χρόνο οι επισκέψεις φίλων και υποστηρικτών του ΚΠΔΦΠ, όπου δηλώνουν διαχρονικά την στήριξη τους , ενημερώνονται για τις προετοιμασίες που έχουν γίνει αλλά και για τυχόν ελλείψεις που μπορεί να έχουν προκύψει.
Κοντά μας βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή ο Δήμαρχος της πόλης μας κ. Κατωπόδης Άκης, ο κ. Σπυρόπουλος Χρήστος (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης), ο κ. Αγγέλης Κωνσταντινός (Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινοχρήστων Χώρων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης), η κα. Βαρουχάκη – Πέτρου Αναστασία (Γενική Γραμματέας του Δήμου Βύρωνα), ο κ. Πάγκαλος Βασίλειος (Πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης του Δήμου Βύρωνα) και η κα. Βασιλοπούλου Ελένης (Περιφερειακή Σύμβουλος).
Κοντά μας βρέθηκαν ο επικεφαλής της Δημοτική Παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ: ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ κ. Σωτηρόποπουλος Αλέξιος και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Αποστολάκης Νεκτάριος, κάνοντας ένα συμβολικό δώρο μια εικόνα των Τριών Παίδων εν Καμίνω προστάτες του Πυροσβεστικού Σώματος, τους ευχαριστούμε θέρμα.
Τέλος ιδιαίτερη σημασία για εμάς έχει η συμβολική κίνηση της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου μας που πήραν την πρωτοβουλία και αποφάσισαν την χορηγία υλικών (Μέσω Ατομικής Προστασίας), ως αναγνώριση του έργου μας στα δρώμενα της πόλη μας. Η αντιπροσωπεία της Σχολική Επιτροπής διάλεξε την χθεσινή μέρα όπου ήταν και η έναρξη της αντιπυρικής περιόδου, να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις μας και να παραδώσει τον εξοπλισμό. Ο πρόεδρος του ΔΣ κ. Σαλαγιάννης Σ μαζί με τον Γενικό Γραμματέα κ. Λαδόπουλο Μ, υποδεχθήκαν την αντιπροσωπεία της Σχολικής Επιτροπής, αποτελούμενοι από τον κ. Τέγο Ευθύμιο (Πρόεδρο Σ.Ε), τον κ. Τέγα Γιάννη (Αντιπρόεδρο Σ.Ε.) και τον κ. Ντούβα Λουκά (Μέλος Σ.Ε.), όπου συνομιλήσαν για αρκετή ώρα. Τους ευχαριστούμε θερμά για την κίνηση σε αγορά και διάθεση εξοπλισμού, αναγκαία για τους εθελοντές του Κέντρου μας, μια κίνηση συμβολική αλλά εξίσου σημαντική σε μια σπουδαία μέρα για μας. Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη. #kpdfp #oae #antipiriki2021 #dimosvirona #sxolikiepitropi #saseyxaristoume

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest