Παγκόσμια Ημέρας Περιβάλλοντος 2021

Στον καθαρισμό και απομάκρυνσης εύφλεκτων υλικών από τον  Κουταλά στον Βύρωνα συμμετείχε το Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, σε συνεργασία με τον Δήμο Βύρωνα, στα πλαίσια των δράσεων για τον εορτασμό της Παγκόσμια Ημέρας Περιβάλλοντος.
Στο κάλεσμα ανταποκρίθηκε η εθελοντική ομάδα Save Your Hood Βύρωνα και η Τοπική Ομάδα Καρέα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού (Πουλία και Μ. Οδηγοί).
Νωρίτερα στις εγκαταστάσεις του ΚΠΔΦΠ, υποδεχθήκαμε τον βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλη Σπανάκη, όπου μαζί με τις όμορες εθελοντικές ομάδες του Υμηττού συζητήσαμε για τα προβλήματα που ταλανίζουν τον εθελοντισμό σε θέματα Πολιτικής Προστασίας και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε στην ουσιαστική φύλαξη των δασών.
Ευχαριστούμε θερμά τον Βουλευτή Νοτίου Τομέα Αθηνών κ. Βασίλης Σπανάκης για την επίσκεψη του στον Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, τις εθελοντικές ομάδες @Εθελοντική ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρασφάλειας Βάρης , Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης – ΕΟΔΠΗ, Εθελοντική Δασοπροστασία Δήμου Καισαριανής. #kpdfp #oae #WorldEnvironmentDay2021

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest