Καλωσορίζουμε στην οικογένεια των υποστηρικτών του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού περιβάλλοντος την  Coca-Cola 3E.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια των υποστηρικτών του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού περιβάλλοντος Coca-Cola 3E. Ευχαριστούμε για την δωρεά σε προϊόντα σας. Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται.#kpdfp #oae #stirizoumeosousmasstirizoun #cocacola3e
Λίγα λόγια για την 3E: 
Είναι η κορυφαία εταιρεία μη αλκοολούχων ποτών στην Ελλάδα, η 7η μεγαλύτερη βιομηχανική επιχείρηση της χώρας και μία από τις 30 ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες στην Ελλάδα. Αποτελεί μέλος του Ομίλου Coca-Cola HBC και έχει 51 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά.
Με τρεις εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ελλάδα, το Σχηματάρι Mega-Plant και τα εργοστάσια εμφιάλωσης στο Ηράκλειο Κρήτης και στο Αίγιο, παράγει και διανέμει ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο ποιοτικών προϊόντων που ικανοποιούν τις επιθυμίες των καταναλωτών κάθε στιγμή της ημέρας σε οποιαδήποτε περίσταση.
Σε αυτά περιλαμβάνονται προϊόντα μιας σειράς κατηγοριών με εμπορικά σήματα της The Coca-Cola Company, όπως αναψυκτικά (Coca-Cola, Sprite, Fanta, Schweppes), το παγωμένο τσάι FUZETEA, η σειρά φυτικών ροφημάτων AdeZ και ο καφές Costa Cofee, αλλά και προϊοντικές μάρκες που ανήκουν στον Όμιλο Coca-Cola HBC, όπως αυτές των χυμών Amita και Frulite και του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ. Αποτελούμε επίσης τον επίσημο διανομέα στην Ελλάδα των chips TSAKIRIS, των ενεργειακών ποτών Monster, αλλά και των αλκοολούχων ποτών των οίκων Edrington, Brown-Forman, του Gruppo Campari και Ισιδώρου Αρβανίτου.
Με 16 γραφεία πωλήσεων, 3 διοικητικά γραφεία και 4 εργοστάσια παράγει και διανέμουμε ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο προϊόντων για κάθε στιγμή της ημέρας, για κάθε περίσταση κατανάλωσης.
Οι δραστηριότητές τους έχουν σημαντικό κοινωνικοοικονομικό αποτύπωμα, με συμβολή στην απασχόληση και στην οικονομία, δημιουργώντας άμεσα και έμμεσα το 47,3% του κύκλου εργασιών του τομέα των αναψυκτικών στην Ελλάδα. Ενεργά κοντά στις κοινότητες όπου δραστηριοποιείτε, υποστηρίζει τις τοπικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες που εστιάζουν στην ενδυνάμωση μέσω απόκτησης επιπλέον δεξιοτήτων και την απασχολησιμότητα των νέων, την αειφόρο ανάπτυξη και την ευημερία της κοινότητας.
Η εταιρία 3Ε εξελίσσεται με το σωστό, όχι με τον εύκολο τρόπο. Για τον λόγο αυτό, προσπαθεί να ελαχιστοποιήσει το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και να συνεισφέρει στην κοινωνία όπου ζουν και εργάζονται. Ενδυναμώνει τη νέα γενιά, ενισχύει τις τοπικές κοινωνίες και υλοποιεί πρωτοβουλίες για το περιβάλλον.

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest