Καλωσορίζουμε στην οικογένεια των υποστηρικτών μας την ΙΩΝΙΚΗ σφολιάτα .

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια των υποστηρικτών του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού περιβάλλοντος την Ioniki Sfoliata. Ευχαριστούμε για την προμήθεια σε προϊόντα σας. Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται.#kpdfp #oae #stirizoumeosousmasstirizoun #ioniki
Λίγα λόγια για την ΙΩΝΙΚΗ: Η γευστική διαδρομή της ΙΩΝΙΚΗΣ στο ταξίδι της σφολιάτας ξεκίνησε το 1991 στη Θεσσαλονίκη επιδιώκοντας να προσφέρει όλο και νοστιμότερες πίτες, σπιτικές και χειροποίητες σε όλο τον κόσμο, βάση της εξέλιξης των διατροφικών αξιών. Σήμερα υπερήφανα υπογράφει περισσότερα από 300 κατεψυγμένα προϊόντα ζύμης και σφολιάτας, που έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.
Στην Ιoniki ετοιμάζουνε πεντανόστιμες πίτες με χωριάτικα φύλλα και αέρινες σφολιάτες εδώ και 30 χρόνια. Μέλημά τους η τραγανή χρυσή ζύμη και τα αγνά διαλεχτά υλικά από την πιο παραδοσιακή χωριάτικη πίτα μέχρι το πιο πρωτότυπο κρουασάν (croissant) βουτύρου . Βρίσκονται παντού, σε όλη την Ελλάδα, μία ολοκληρωμένη λύση, όπλο στα χέρια κάθε επαγγελματία, αφού η τροφοδότηση καλύπτει από ένα αρτοποιείο ή μία καφετέρια (café shop), μέχρι το πλοίο, το αεροπλάνο και το ξενοδοχείο. Λύσεις HoReCa & Foodservice για πρωϊνό, αλλά και όλη την διάρκεια της ημέρας. Παράλληλα, μπαίνουμε και σε κάθε ελληνικό σπίτι μιας και οι πίτες μας, έχουν εξαιρετική ποιότητα και ανταγωνιστική τιμή στο ράφι του σούπερ μάρκετ, με τo brand μας Σπιτική ζύμη. H Σπιτική ζύμη καλύπτει μία ευρεία γκάμα προϊόντων, κλασσικές σφολιάτες (όπως τυροπιτάκια και λουκανοπιτάκια) μέχρι vegan (plant-based ) – Νηστίσιμες επιλογές (σφολιάτες και pizza) σε συνεργασία με την μοναδική στο είδος της εταιρία Beyond meat.
Η αποστολή της είναι να δημιουργεί εμπνευσμένες λύσεις χονδρικής – λιανικής και νόστιμες πίτες που θα δίνουν άλλη διάσταση στη ζωή μας καθημερινά. Να βάζει στόχους και να τους πετυχαίνει. Να βλέπει το χαμόγελο ικανοποίησης στα πρόσωπα των συνεργατών, των εργαζομένων και των πελατών της και να είναι αυτοί όλο και περισσότεροι, σε κάθε μέρος του κόσμου. Θέλει διαρκώς να ακολουθεί νέα μονοπάτια, να καινοτομεί, να απολαμβάνει, να ζει!
Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα: www.ioniki.com

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest