Καλωσορίζουμε στην οικογένεια των υποστηρικτών μας την υπηρεσία delivery EFOOD

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια των υποστηρικτών του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος την υπηρεσία delivery EFOOD. Ευχαριστούμε για την προμήθεια σε υλικά ένδυσης (T-Shirt, καπέλα). Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται.

Λίγα Λόγια για το EFOOD: Tο efood είναι η 1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας. Από τα καλύτερα καταστήματα της πόλης για φαγητό και καφέ, μέχρι τα καθημερινά σου ψώνια και τα απαραίτητα από μανάβικα, ιχθυοπωλεία, mini market, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, κάβες, bar και φούρνους. ‘Ο,τι θέλεις, μα ό,τι θέλεις, το efood βρίσκεται εκεί και με τρεις μόνο κινήσεις μπορείς να έχεις στην πόρτα σου όποτε θες όλα όσα χρειάζεσαι!

Στο efood θέλουνε να αλλάξουνε τον τρόπο που οι άνθρωποι παραγγέλνουν και να δημιουργήσουνε μια φανταστική online delivery εμπειρία. Θέλουνε κάθε παραγγελία να είναι μια efood παραγγελία. Αλλά δεν μένουνε εκεί!

Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις, στέκονται στο πλάι των ανθρώπων που τους έχουν ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο γεννήθηκε το Love Delivered και εκφράζει έμπρακτα τον βασικό μας στόχο να δίνουνε πίσω και να προσφέρουνε στην κοινωνία και το περιβάλλον. Παράλληλα, μέσω των ενεργειών “Love Delivered” καλούνε τους χρήστες να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.

Αν δεν έχετε ακόμα παραγγείλει από το RFOOD μπορείτε να το κάνετε εδώ:  https://www.e-food.gr/

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest