Δελτίο Τύπου Τίτλοι Τέλους αντιπυρική περίοδο 2021

Άλλη μια αντιπυρική περίοδο πέρασε πριν λίγα λεπτά στον χρονοντούλαπο της ιστορίας. Μια αντιπυρική περίοδο με ανάμεικτα συναισθήματα, πρωτόγνωρες καταστάσεις για όλους μας, ανείπωτες καταστροφές δασικών εκτάσεων, συμπολίτες μας έχασαν την περιουσία τους μέσα σε λίγα λεπτά. Πάνω από 37 ημέρες, συνεχόμενα σε επιφυλακή και 2 ήμερες σε κόκκινο συναγερμό. Συμμετοχή οχημάτων και εθελοντών στις πυρκαγιές σε Αττική, Εύβοια κτλ.
Ευχόμαστε άμεσα η πολιτεία να αποκατάσταση τις καιόμενες δασικές εκτάσεις, ενώ παράλληλα να σταθούν αρωγή στους συμπολίτες που δοκιμάστηκαν στις φετινές πυρκαγιές.
Για όλους εμάς στο Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, το φετινό καλοκαίρι που δικαίως χαρακτηρίστηκε ως το ποιο δύσκολο καλοκαίρι που έχουμε διανύσει, δώσαμε και την ψυχή μας για την υπεράσπιση των βασικών αρχών του εθελοντισμού σε θέματα πολιτικής προστασίας, την ανθρώπινη ζωή και το περιβάλλον.
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον Δήμο Βύρωνα, τον ΣΠΑΥ, τον διοικητή του 1ο Πυροσβεστικού Σταθμού Αθηνών τους αξιωματικούς και το πυροσβεστικού προσωπικού για την άριστη συνεργασία που είχαμε. Τις εθελοντικές ομάδες στην Αττική για την άριστη συνεργασία που για μια ακόμα φορά είχαμε. Τους πολίτες της πόλη μας για την συνεργασία που επέδειξαν ειδικά με την παρατεταμένη απαγόρευση κυκλοφορίας εντός των δασικών δρόμων. Το Βύρωνας.gr για την αναδημοσίευση των απαγορεύσεων που ίσχυαν τις ημέρες που δοκιμαζόταν η χώρα μας από τις δασικές πυρκαγιές, βάζοντας μαζί με εμάς το λιθαράκι τους στην προσπάθεια της ενημέρωση των συμπολιτών μας. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας για την παρασκευή και διάθεση φαγητού με σκοπό την σίτιση των εθελοντών μας, τους χορηγούς μας που σταθήκαν δίπλα μας όλες αυτές τις ημέρες (θα αναφερθούμε αναλυτικά σε νεότερο post).
Κλείνοντας ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στους εθελοντές μας γυναίκες και άνδρες του Κέντρου μας που για μια ακόμα φορά υπερβάλαν εαυτόν, διαφυλάξανε την δασική έκταση του δήμου μας και ταυτόχρονα συνδράμαν στις δοκιμαζόμενες περιοχές συνδράμοντας τις πυροσβεστικές και εθελοντικές δυνάμεις για τον περιορισμό των καταστροφών.
Κλείνοντας ευχόμαστε σε όλους έναν καλό ήσυχο χειμώνα με ΥΓΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ. #kpdfpv #oae #oedv #Endoffirefightingseason
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "Λήξη αναπυρικής περιόδου 31.10.2021 ΒΥΡΩΝΑ NIEHE EлEMSAZHE ΔΙΑΣΩΣΗ EOERONTON DASEER ΜΑΔ ΒΥΡΩΝΑ Since 1985 Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα"

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest