Δελτίο Τύπου 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή

1️⃣9️⃣2️⃣2️⃣➖2️⃣0️⃣2️⃣2️⃣ Με ιδιαίτερη χαρά αλλά και τιμή παραβρεθήκαμε σήμερα Σάββατο 5 Φεβρουάριου, ύστερα από την πρόσκληση που μας έκανε ο Δήμαρχος Βύρωνας Γρηγόρης Κατωπόδης, στην εκδήλωση για την έπαρση της σημαίας για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή που δημιούργησε η Ομοσπονδία Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος, στο Πάρκο Καραολή & Δημητρίου (έναντι Δημαρχείου Βύρωνα). Η συγκεκριμένη εκδήλωση έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από δράσεων στον Δήμο μας, για τα 100 χρόνια από τη Μικρασιατική Καταστροφή.
Στην εκδήλωση παρέστησαν, ο Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας και οι εκπρόσωποι προσφυγικών σωματείων και της Ομοσπονδίας: Δημήτρης Παντέλας, (Γ.Γ. της Ομοσπονδίας Προσφυγικών Σωματείων Ελλάδος), Μαριάννα Μαστροσταμάτη (Ειδική Γραμματέας της Ο.Π.Σ.Ε. & πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Βύρωνα), Κώστας Αναγνωστάκης (ταμίας της Ο.Π.Σ.Ε. & δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Καισαριανής), Γιώργος Ντόβολος, μέλος της επιτροπής της Ο.Π.Σ.Ε. για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή και δημοτικός σύμβουλος Βύρωνα, Συμέλα Αντωνιάδου (Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Καρέα – Βύρωνα), Θοδωρής Προφαντόπουλος (αντιπρόεδρος στην Ένωση Μικρασιατών Βύρωνα), Νίκος Βικέτος (πρώην Γ.Γ. της Ένωσης Σμυρναίων), Νίκος Καραμπουρνιώτης (πρόεδρος του Συνδέσμου Μικρασιατών Κωνσταντινουπολιτών Χαλανδρίου «ΡΙΖΕΣ»).
Εκπροσωπώντας το Δήμο Βύρωνα και το Δημοτικό Συμβούλιο, παρέστησαν: ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Πλακίδας, η Γ.Γ. του Δήμου Νατάσα Βαρουχάκη, οι Αντιδήμαρχοι Λεμονιά Κλωνάρη, Μιχάλης Καραγιάννης, Χρήστος Σπυρόπουλος και Θέμης Τέγος, εκ μέρους της παράταξης “Νέα Εποχή Βύρωνα” η Ιουλία Κιούπη (Αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου), από την παράταξη «Μαζί για το Βύρωνα» ο επικεφαλής Μίλτος Μπαντής, από την παράταξη “Δύναμη Ελπίδας” ο επικεφαλής Αλέξης Σωτηρόπουλος και οι σύμβουλοι Ορέστης Καππάτος και Θανάσης Κλειάσιος, από την «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα» ο Κοσμάς Τσιάκαλος και από την «Ριζοσπαστική Ενωτική Κίνηση Βύρωνα» ο Τάσος Μαυρόπουλος. Το παρόν έδωσαν επίσης μέλη της Επιτροπής Προσωπικοτήτων του Δήμου Βύρωνα για τις επετειακές εκδηλώσεις των 100 χρόνων από την Μικρασιατική Καταστροφή.

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest