Ελπίς γενική επιφυλακή για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που προκύψουν από την επέλαση του χιονιά.

Από το Σάββατο το πρωί το Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, βρίσκεται σε γενική επιφυλακή για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που προκύψουν από την επέλαση του χιονιά. Άμεση προτεραιότητα μας είναι να παραμείνει ανοιχτό το κεντρικό οδικό δίχτυο της πόλης μας, ώστε να υπάρχει πρόσβαση των πολιτών σε όλες τις δομές κυρίως της υγείας (νοσοκομεία, κέντρο υγείας). Σε συνεργασία με το Δήμο Βύρωνα, και υπό την επίβλεψη του Δημάρχου της πόλης μας κ. Κατωπόδη Α. αλλά και του γραφείου Πολιτικής Προστασίας, ολοκληρώθηκε εχτές η διανομή άλατος σε περιοχές του Βύρωνα που έχουν κριθεί ευάλωτες σε περίπτωση χιονόπτωσης (Καρέα).
Ως μέτρο πρόληψης αποφασίστηκε εχτές η ρίψει άλατος στο κεντρικό οδικό δίκτυο, για την αποφυγή παγετού τις πρώτες πρωινές ώρες. Το Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος θα παραμείνει σε ετοιμότητα και τις επόμενες ημέρες, ενώ συνιστά στους συμπολίτες μας να είναι ιδιαίτερα προσεχτικοί στις μετακινήσεις τους, ειδικά τις πολύ πρωινές ώρες ενώ σε περίπτωση προβλήματος παρακαλούμε να επικοινωνήσετε στο 2107644486.
Τέλος ενημερώνουμε ότι όλες οι βάρδιες έχουν καταρτισθεί σεβόμενοι τα υγειονομικά πρωτόκολλα που ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, σεβόμενοι τους εθελοντές μας τις οικογένειες τους αλλά και τους συμπολίτες μας, διαθέτοντας στις βάρδιες self test αλλά και μάσκες KN95. Συνεχίζουμε προσέχουμε, μένουμε ασφαλείς. #kpdfpv #oae #eodv #DangerousWeatherConditions #Cautionisadvised

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest