Το Κ.Π.Δ.& Φ.Π. Βύρωνα, στηρίζει την προσπάθεια του Εθελοντή του Δράκο Γρηγόρη (δρομέα υπεραποστάσεων)

Το Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, στηρίζει την προσπάθεια του Εθελοντή του Δράκο Γρηγόρη (δρομέα υπεραποστάσεων), να διανύσει τρέχοντας όλη την Ηπειρωτική Ελλάδα 1250χλμ (Έναρξη περιοχή Ορμένιο Έβρου και τερματισμό Ακρωτήριο Ταίναρο Νομός Λακωνίας), τις επόμενες 17 με 19 ημέρες. Με υπομονή και σύνθημα ΓΙΝΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ο Γρηγόρης θα ξεκινήσει αύριο την προσπάθεια του και παράλληλα θα μεταφέρει το μήνυμα του εθελοντισμού και της ανιδιοτελής προσφορά στην Ηπειρωτική μας Ελλάδα.
Ευχόμαστε το ταξίδι σου Γρηγόρη να ολοκληρωθεί με επιτυχία και ασφάλεια, έχοντας την στήριξη μας σε αυτή την δύσκολη αλλά και συνάμα σπουδαία προσπάθεια, άλλωστε όπως έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοι μας ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ.
Λίγα για λόγια για τον εθελοντή του Κέντρου μας: Ο Γρηγόρης Δράκος είναι οδοντίατρος, διατηρώντας ιδιωτικό ιατρείο στον Βύρωνα. Παράλληλα με την Οδοντιατρική ασχολείται και με τους υπερμαραθώνιους. Έχει διανύσει μεγάλες αποστάσεις τρέχοντας και έχει την τιμή να είναι ο μικρότερος Έλληνας δρομέας που έχει καταφέρει να διανύσει την ιστορική απόσταση Αθήνα-Σπάρτη(250χλμ), ακόμα έχει τρέξει κ τερματίσει και σε μεγάλους αγώνες ορεινού τρεξίματος 100 και 170χλμ. #kpdfpv #oae #eodv #drakosgrigoris #North25SouthGreece #support #nolimits

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest