Υποδεχόμαστε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην οικογένεια του Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα την εταιρία υπηρεσία delivery efood.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά, ευχαριστούμε την εταιρία υπηρεσία delivery efood , για την οικονομική βοήθεια προς το Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, με σκοπό στην προσπάθεια που γίνεται για την ανακατασκευή του ιδιόκτητου πυροσβεστικού μας οχήματος. Ευχαριστούμε που μας στηρίζεται κάθε χρόνο.#kpdfp #oae #eodv #stirizoumeosousmasstirizoun #thxefood
Λίγα Λόγια για το EFOOD: Tο efood είναι η 1 υπηρεσία delivery στην Ελλάδα μέσω της οποίας μπορεί κανείς να παραγγείλει από 15.000 καταστήματα σε 90 πόλεις της Ελλάδας. Από τα καλύτερα καταστήματα της πόλης για φαγητό και καφέ, μέχρι τα καθημερινά σου ψώνια και τα απαραίτητα από μανάβικα, ιχθυοπωλεία, mini market, κρεοπωλεία, ζαχαροπλαστεία, κάβες, bar και φούρνους. ‘Ο,τι θέλεις, μα ό,τι θέλεις, το efood βρίσκεται εκεί και με τρεις μόνο κινήσεις μπορείς να έχεις στην πόρτα σου όποτε θες όλα όσα χρειάζεσαι!
Στο efood θέλουνε να αλλάξουνε τον τρόπο που οι άνθρωποι παραγγέλνουν και να δημιουργήσουνε μια φανταστική online delivery εμπειρία. Θέλουνε κάθε παραγγελία να είναι μια efood παραγγελία. Αλλά δεν μένουνε εκεί!
Ενώνοντας τις δυνάμεις τους με μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και φιλανθρωπικές οργανώσεις, στέκονται στο πλάι των ανθρώπων που τους έχουν ανάγκη. Σε αυτό το πλαίσιο γεννήθηκε το Love Delivered και εκφράζει έμπρακτα τον βασικό μας στόχο να δίνουνε πίσω και να προσφέρουνε στην κοινωνία και το περιβάλλον. Παράλληλα, μέσω των ενεργειών “Love Delivered” καλούνε τους χρήστες να συνεισφέρουν μέσω της παραγγελίας τους σε επιλεγμένους σκοπούς.
Αν δεν έχετε ακόμα παραγγείλει από το RFOOD μπορείτε να το κάνετε εδώ: https://www.e-food.gr/
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΑΣ efood Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε ΒΥΡΩΝΑ ANIEHE ΠEMBAΣH ΔΙΑΣΩΣΗ ΕΘSΕΛΟΝΤΩΝ SRTNS ΒΥΡΩΝΑ Since 1985 Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα www.fireman.gr"

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest