Βράβευση των εθελοντών του Κ.Π.Δ.Φ.Π. Βύρωνα απο τον Δήμαρχο Βύρωνα Κο Α. Κατοπόδη, στην παγκόσμια ημέρα εθελοντισμού 2022

Μια ιδιαίτερη στιγμή για το Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα έζησαν οι εθελοντές μας, σε εκδήλωση που διοργάνωσε ο Δήμος Βύρωνας την παγκόσμια ημέρα Εθελοντισμού (Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου), με σκοπό την βράβευση των εθελοντικών ομάδων που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.
Εκπρόσωποι 24 εθελοντικών φορέων της πόλης μας, παρέλαβαν τιμητικές πλακέτες από τον Δήμαρχο της πόλη μας κ. Κατωπόδη Γρηγόρη, για λογαριασμό των εθελοντών των ομάδων τους, ως ένδειξη της αναγνώρισης της κοινωνικής προσφορά, που επιτελούν οι αφανή ήρωες σε μια σκληρή καθημερινότητα που ζούμε όλοι μας.
Οι Εθελοντικές ομάδες που βραβευτήκαν ήταν: Το Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Ομάδα Άμεσης Επέμβασης Βύρωνα, το Δίκτυο Αλληλεγγύης Βύρωνα, η Κοινωνική Κουζίνα “Άλλος άνθρωπος του Βύρωνα”, η Επίλεκτή Ομάδα Ειδικών Αποστολών Αιγάλεω (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.) που στηρίζει το Φεστιβάλ «Στη σκιά των βράχων», το Κοινωνικό Ιατρείο – Φαρμακείο Βύρωνα, τα Ενοριακά Ταμεία Φιλανθρωπίας των Ιερών Ναών της πόλης μας: Αγίας Τριάδας, Αγίου Δημητρίου, Μεταμόρφωσης, Αγ. Γεωργίου Καρέα, το Περιφερειακό Τμήμα Ε.Ε.Σ. Βύρωνα, ο Σύλλογος καταναλωτών Βύρωνα «H Αλληλεγγύη», το Κοινωνικό Φροντιστήριο Βύρωνα, το Κοινωνικό Ωδείο Βύρωνα – Πολιτιστικός Σύλλογος “Κοινωνική συσπείρωση για τη μουσική”, ο Κοινωνικός & Πολιτιστικός Σύλλογος “ΔΡΩ–ΖΩ”, το 1ο και το 2ο Σύστημα Προσκόπων Βύρωνα και το 4ο Σύστημα Προσκόπων Καρέα, οι Φιλοζωικές Ομάδες Φροντίδας αδέσποτων γατών, αδέσποτων σκύλων καταφυγίων, εκπαιδευτών αδέσποτων σκύλων, τα σώματα Ελληνικού Οδηγισμού Τοπικό Τμήμα Βύρωνα & Καρέα, η Οργάνωση “Save your hood” παράρτημα Βύρωνα, η Πανελλήνια Οργάνωση “ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΣΤΙΑ” παράρτημα Βύρωνα.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Γιώργος Πλακίδας, η Φωτίου Θεανώ, Βουλευτής Νοτίου Τομέα Αθηνών και αναπληρώτρια Τομεάρχης Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ- ΠΣ, αρμόδια για θέματα Κοινωνικής Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ο Δ/ντη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Θανάσης Θεοχαρόπουλος, η Πρόεδρος του Διαδημοτικού Δικτύου Πολιτισμού Δήμων Βύρωνα & Δάφνης-Υμηττού και Περιφερειακή Σύμβουλος με την παράταξη «Δύναμη Ζωής» Ελένη Βασιλοπούλου, ο επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή Βύρωνα» Χρήστος Γώγος, ο επικεφαλής της παράταξης «Δημοτική Κίνηση Πολιτών Βύρωνα Δύναμη Ελπίδας» Αλέξης Σωτηρόπουλος, η επικεφαλής της παράταξης «Πρωτοβουλία Πολιτών Βύρωνα» Βασιλική Σάρολα. #kpdfpv #oae #eodv #WordVolunteerDay

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest