Το Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, εγκαινιάζει την σειρά προϊόντων με σκοπο την οικονομική ενίσχυση της εθελοντικής ομάδαςμας .

Το Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, εγκαινιάζει την σειρά προϊόντων που διαθέτει στον κόσμο και μπορεί να προμηθευτεί με ένα συμβολικό αντίτιμο, με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου για την ανακατασκευή του Πυροσβεστικού οχήματος που απέκτησε το φετινό καλοκαίρι. Όσοι επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τα προϊόντα, μέσω email στο order@fireman.gr ή κατευθείαν από το εκθεσιακό μας περίπτερο, στο χωριό του Αι Βασίλη στο θέατρο βράχων καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από της 10:00πμ έως της 22:00μμ έως της 8 Ιανουαρίου. με σύνθημα μας ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ -Εσένα,Εμένα μας αφορά όλους σας καλούμε να μας στηρίξετε. #kpdfpv #oae #eodv #supportvolunteersofbyron

 

Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "αρθάλλαντς BAY h www..mv6O6DWT மமன Κούπα 7,00 € Ατζέντα 14X21 10,00 € ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2023 ΝΤΡΟΠΡΟΕΤΑΑΣΔΑΣΟ ΟΥΣΝΟΥ. O Παγούρι 400 ml 6,00 € Παγούρι 800 ml 8,00 € Ημερολόγιο τοίχου 7,00€ ΒΥΡΩΝΑ ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΒΥΡΩΝΑ Για παραγγελίες στείλτε στο order@fireman.gr Ενισχύστε την προσπάθειά μας"

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest