Ημέρα εκπαίδευσης

Ημέρα εκπαίδευσης
Σήμερα 22/1/23 και μετά από πρόσκληση του Κ.Π.Δ.Φ.Π. Βύρωνα για νέους εθελοντές ανεξαρτήτου φύλου , οι οποίοι ενδιαφέρονται να πλουτίσουν τις γνώσεις τους αλλά και να προσφέρουν ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες τους στον άνθρωπο και το περιβάλλον μέσω ενός οργανωμένου εθελοντικού φορέα όπου είναι ενταγμένος στην πολιτική προστασίας της χωράς μας ξεκίνησε την πρώτη δωρεάν εκπαίδευση του έτους σε νέους εθελοντές δασοπροστασίας πυρόσβεσης.
Το τμήμα εκπαίδευσης του Κέντρου μας σε συνεργασία με τους ομαδάρχες της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης έχει εκπονήσει ένα πρόγραμμα για το 2023 που περιλαμβάνει θεωρητικές και πρακτικές εκπαίδευσης σε ολες τις δράσεις που συμμετέχει η εθελοντική μας ομάδα όπου οι εθελοντές μας επιμορφώνονται με ειδικά σεμινάρια σε θέματα πρόληψης , καταστολής πυρκαγιών ,πρώτον βοηθειών , τηλεπ/νιων, χάρτες, πεζοπόρα τμήματα κ.α. , με αποτέλεσμα να ενισχύουν τις δεξιότητές τους ώστε να προσφέρουν αποτελεσματικά και με ασφάλεια τις εθελοντικές υπηρεσίες τους.
Σας περιμένουμε όλους .
Δικαίωμα υποβολής αιτήσεως έχουν άνδρες και γυναίκες 18 έως 65, με διάθεση για προσφορά στον συνάνθρωπο και το περιβάλλον
Η εκπαίδευση παρέχεται δωρεάν
Μην μένεις θεατής γίνε εθελοντής στην εθελοντική ομάδα του Βύρωνα www.fireman.gr
Τηλ 210 76 444 86

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest