Συμμετοχή των εθελοντών του Κ.Π.Δ.Φ.Π. Βύρωνα στο συνέδριο Athens Fire Con 2023, «Ανάπτυξη και Εξέλιξη της Πυροσβεστικής Τέχνης στην Ευρώπη»

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η συμμετοχή των εθελοντών του Κ.Π.Δ.Φ.Π. Βύρωνα στο συνέδριο Athens Fire Con 2023, «Ανάπτυξη και Εξέλιξη της Πυροσβεστικής Τέχνης στην Ευρώπη».
Οι συμμετέχοντες εθελοντές μας είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πυροσβέστες και ειδικούς από διαφορετικές χώρες και να ανταλλάξουν ιδέες και εμπειρίες. Ταυτόχρονα, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν παρουσιάσεις και σεμινάρια για τις τελευταίες τεχνολογίες, τα καινοτόμα εργαλεία και τις βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της πυροσβεστικής τέχνης.
Οι εθελοντές μας επιστρέφουν στην καθημερινότητά τους με ακόμα περισσότερη ενέργεια και διάθεση για βελτίωση προαγωγή και ασφάλεια στο δύσκολο έργο που παράγουν στον τομέα έκτακτων αναγκών.
Ευχαριστούμε τους διοργανωτές της Premier Fire για την τιμητική πρόσκληση αλλά
και τους συμμετέχοντες για αυτήν την μοναδική εμπειρία.
Το συνέδριο ήταν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Κλιματικής Κρίσης και Πολίτικης Προστασίας , Ένωση Αξιωματικών ΠΣ, Πυροσβεστικό Σώμα Ελλάδος Premier Fire Events & Film Safety Service.

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest