Δωρεά μέσων ατομικής προστασίας από το ΥΠΕΘΑ

Την Τετάρτη 19 Απριλίου 2023, έλαβε χώρα ένα μεγάλο γεγονός για την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Ομάδων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης καθώς χάρη στις ενέργειες του διοικητικού συμβουλίου, παρελήφθη εξοπλισμός, μέσων ατομικής προστασίας, στο πλαίσιο δωρεάς του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, σε συντονισμό με το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας.
Την παραλαβή των υλικών πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε.Ο.Δ.Π. κ. Σταύρος Σαλαγιάννης παρουσία των επικεφαλής των Ομάδων – Μελών της Ομοσπονδίας σε μια ιδιαίτερα τιμητική τελετή που πραγματοποιήθηκε στην Ανώτατη Στρατιωτική Διοίκηση Υποστήριξη Στρατού (ΑΣΔΥΣ).
Είναι μεγάλη μας τιμή και ιδιαίτερη χαρά που τόσο ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Χαρδαλιάς , ο Αρχηγός ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ. Άγγελος Χουδελούδης ως εκπρόσωπος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, ο Διοικητής της ΑΣΔΥΣ Αντιστράτηγος κ. Γεώργιος Κωστίδης, που παρευρέθηκαν στην τελετή, αγκαλιάζουν και στηρίζουν το έργο μας και συνδράμουν μέσω της σημαντικής αυτής δωρεάς στο να επιχειρούν με ασφάλεια οι ομάδες μας.
Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τις ένοπλες δυνάμεις που εκτός από κύριο έργο τους, να φυλάττουν την πατρίδα, δίνουν και όλο τους το είναι συνδράμοντας οπότε χρειαστεί και σε θέματα πολιτικής προστασίας.
Τέλος, ευχόμαστε τη συνέχιση της αγαστής αυτής συνεργασίας και φιλίας και στην ενίσχυση θεσμών που αποδεικνύουν έμπρακτα την αναγνώριση του έργου μας στο δύσκολο πεδίο δράσης μας.

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest