Συμμετοχή του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα στο WALK FOR WISHES δράση του MAKE A WISH .

Το Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνας συμμετείχε το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 στις δράσεις του MAKE A WISH, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμια Ημέρας Ευχής. Εθελοντές του Κέντρου μας συμμετείχαν στο WALK FOR WISHES που έλαβε χώρα στο κέντρο της Αθήνας (αφετηρία στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου ύψος του Ωδείου Ηρώδου του Αττικού με προορισμός στην Τεχνόπολης του Δήμου Αθηναίων).
Όπως κάθε χρόνο, εθελοντές, οικογένειες ευχής και φίλοι του οργανισμού περπάτησαν στα βήματα της πρώτης ευχής, αυτής του Chris, φορώντας κάτι μπλε, και θα γιορτάσουν την επέτειο των 43 ετών του παγκόσμιου οργανισμού, σε «παραδοσιακό» ρυθμό!
Οι νεράιδες και τα ξωτικά φρόντισαν μία μεγάλη έκπληξη για τον εορτασμό της ημέρας με πρωταγωνίστρια ένα παιδί ευχής, τη Δέσποινα! Η Βορειοελλαδίτισσα Δέσποινα έχει μεγάλη αγάπη στην… Κρήτη. Στον τόπο, την κουλτούρα, τα ήθη και έθιμα και ειδικότερα, στις μελωδίες και τους χορούς της. Παρά τους κινητικούς της περιορισμούς, όταν ακούει κρητική μουσική, είναι αδύνατον να μη χορέψει! Έτσι, ο φετινός περίπατος αποτέλεσε την αφορμή για την «ένωση» της Βόρειας και Νότιας Ελλάδας σύμφωνα με την ευχή της! Το ¨εναρκτήριο λάκτισμα¨ του φετινού περιπάτου δόθηκε από τη Δέσποινα, με συμπρωταγωνιστές και συνοδοιπόρους της, όλα τα παιδιά ευχής και δη όσα αντιμετωπίζουν κινητικούς περιορισμούς.
Το Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, ευαισθητοποιημένο σε θέματα που αφορούν παιδιά, έχει συνταχθεί στο πλευρό όσων έχουν αυτοσκοπό την καθημερινή βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης παιδιών και οικογενειών που βιώνουν μια δύσκολη κατάσταση, υιοθετώντας το Υπάρχουν Ήρωες Ανάμεσα Μας, γιατί στο τέλος ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΥΝΑΘΡΩΠΟΣ.

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest