Καλωσορίζουμε στην οικογένεια των υποστηρικτών του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος την εταιρία MONOPLAST ως χορηγός μας.

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια των υποστηρικτών του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος την εταιρία MONOPLAST ως χορηγός μας. 👏Σας ευχαριστούμε για όλα.#kpdfp #oae #stirizoumeosousmasstirizoun #thxMonoplast.
Λίγα λόγια για την εταιρία: Η Monoplast ιδρύθηκε το 1974 με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία πλαστικών ειδών οικιακής χρήσης και ειδών camping. Τα είδη παγοκύστης εντάχθηκαν στην προϊοντική γκάμα της εταιρείας από το 1980, με αρχικό στόχο την κάλυψη των αναγκών μεταφοράς τροφίμων. Στις αρχές τις δεκαετίας του 2000, η Monoplast μεταφέρθηκε σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην περιοχή του Μαραθώνα και παράλληλα προχώρησε στην προμήθεια του πλέον σύγχρονου Η/Μ εξοπλισμού εμφιάλωσης.
Σήμερα, η Monoplast παράγει τρεις σειρές παγοκύστης (Penguin, Slim, Puzzle), οι οποίες είναι σε θέση να αντιμετωπίσουν το σύνολο των αναγκών μεταφοράς ευπαθών προϊόντων (τρόφιμα, φάρμακα κλπ). Από το 2014, η εταιρεία εφαρμόζει σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά ISO 9001:2008.
Βασικό μέλημα της εταιρίας είναι η ικανοποίηση των πελατών της και η διαμόρφωση μακροχρόνιων σχέσεων συνεργασίας μέσω της παροχής προϊόντων υψηλής ποιότητας. Η διαρκής προσπάθεια βελτίωσης και ικανοποίησης των πελατών, έχουν βοηθήσει την Monoplast ώστε να θεωρείται ως μια μία από τις πλέον ταχέως αναπτυσσόμενες εταιρείες του κλάδου, των ειδών παγοκύστης, με το πελατολόγιο της να περιέχει μερικές από τις ισχυρότερες επιχειρήσεις της Ελληνικής αγοράς
Το εργαστήριο βιομηχανικής χημείας του τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών πραγματοποίησε μελέτη σε δείγμα υγρού που περιέχονται στις παγοκύστες μας τον Απρίλιο του 2014. Εξέδωσε βεβαίωση που βεβαιώνει τον ρυθμό αύξησης της θερμοκρασίας του υγρού όταν είναι παγωμένο στους -20 βαθμούς κελσίου. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ: http://www.monoplast.gr/el/home/
Μπορεί να είναι γραφικό χάρτης και κείμενο που λέει "ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΑΣ Monoplast Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!!! ΒΥΡΩΝΑ EOSHIONTON PAMG ΒΥΡΩΝΑ Ιδρυτικό Μέλοςτη Αελντκώα Ομοσπονδίας Since 1985 Δασοπροστα Πυρόσβεσης Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα www.fireman.gr"

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest