Καλωσορίζουμε στην οικογένεια των υποστηρικτών του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος τα καταστήματα ΙΚΕΑ IKEA (του ομίλου FOYRLIS)

Καλωσορίζουμε στην οικογένεια των υποστηρικτών του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος τα καταστήματα ΙΚΕΑ IKEA (του ομίλου FOYRLIS) ως χορηγός μας.
Λίγα λόγια  για τα ΙΚΕΑ .

Συνώνυμο της ποιότητας  και της προσιτής διακόσμησης εσωτερικού χώρου το IKEA είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα της παγκόσμιας αγοράς. Σχεδόν όλα τα σπίτια έχουν τουλάχιστον ένα προϊόν από τα ράφια του και η ιστορία του ιδιοκτήτη του Ingvar Kamprad, οποίος παραμένει φειδωλός και οικονόμος παρά τη γιγάντια περιουσία του, έχει κάνει το γύρο του κόσμου.

Οι περισσότεροι πιστεύουν ότι το όνομα ΙΚΕΑ έχει επιλεχθεί προκειμένου να παραπέμπει στην λέξη «σπίτι» στα Σουηδία. Η πραγματικότητα παρόλα αυτά είναι αρκετά διαφορετική. Όχι, ότι πίσω από το όνομα ΙΚΕΑ υπάρχει κάποια σύνθετη ιστορία εμπορικής έμπνευσης. Η αλήθεια είναι, μάλιστα, ότι ΙΚΕΑ σημαίνει κάτι πολύ πιο απλό, προφανές και συνηθισμένο.

Η λέξη ΙΚΕΑ δεν είναι τίποτα περισσότερο από τέσσερα αρχικά: τα λατινικά Ι, Κ, Ε,Α, τα οποία εμπεριέχουν τα ονόματα Ingvar Kamprad, Εlmtaryd και Agunnaryd. Τα δύο πρώτα καταλαβαίνει κανείς αμέσως ότι είναι το όνομα του ιδιοκτήτη του κολοσσού επιπλέων, όσο για τα άλλα δύο εδώ το πράγμα αποκτά κάπως μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Elmtaryd είναι το όνομα μίας μικρής φάρμας στη Σουηδία όπου ο Kamprad πέρασε τα παιδιά του χρόνια και Agunnaryd το χωριό στο οποίο βρισκόταν η συγκεκριμένη φάρμα. Με λίγα λόγια, ένα όνομα με καθαρά συναισθηματική σημασία για τον κύριο ΙΚΕΑ που κάποτε επένδυσε όλες τις οικονομίες που είχε μαζέψει ως έφηβος σε μία μικρή επιχείρηση επίπλων και σήμερα είναι ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη.

Μπορείτε να πάρετε   μία γεύση από τα νέα προϊόντα της μεγάλης αλυσίδας επίπλων στο https://www.ikea.gr/

👏Σας ευχαριστούμε για όλα.#kpdfp #oae #stirizoumeosousmasstirizoun #ikea
Μπορεί να είναι εικόνα κείμενο που λέει "ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΑΣ IKEA Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!!! ΒΥΡΩΝΑ EOEIONTON PaMa ΒΥΡΩΝΑ Ιδρυτικό Μέλοης Since 1985 Εθελοντικών Ορνανώσεων μοσπονοιας Παο Δασοπροστα Πυρόσβεσης Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα www.fireman.gr"

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest