Επίσκεψη των εθελοντών μας στον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό της Νέας Ιωνίας.

Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους εθελοντές του Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, κατά την επίσκεψη τους στον 3ο βρεφονηπιακό σταθμό της Νέας Ιωνίας.
Η επίσκεψη μας, αποτέλεσε μια ευκαιρία για να μοιραστούμε τις γνώσεις και την εμπειρία μας, για τη φύση και την προστασία του περιβάλλοντος, με τα παιδιά και το προσωπικό του σταθμού.
Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, οι εθελοντές μας πραγματοποίησαν διάφορες δραστηριότητες που είχαν σχεδιαστεί ειδικά για τα παιδιά, όπως παιχνίδια και δραστηριότητες που ενθαρρύνουν την αγάπη και τον σεβασμό για τη φύση, όπως να σπείρουν σπόρους, να φτιάξουν μικρά κηπάκια ή να μάθουν για τις διάφορες είδη φυτών και ζώων.
Επιπλέον, οι εθελοντές έδωσαν μια εισαγωγική ομιλία σχετικά με τη σημασία της διατήρησης των δασών και της φύσης, καθώς και τις απειλές που αντιμετωπίζουν λόγω της ανθρώπινης δραστηριότητας και της αμέλειας.
Μέσω αυτής της εμπειρίας, ελπίζουμε ότι τα παιδιά ενθαρρύνθηκαν να σκεφτούν πιο οικολογικά και να αναπτύξουν μια θετική στάση έναντι του περιβάλλοντος.
Αυτές οι επισκέψεις των εθελοντών του Κέντρου μας αποτελεί ένα παράδειγμα κοινωνικής συμμετοχής και ευαισθητοποίησης για την προστασία του περιβάλλοντος και την εκπαίδευση των νέων γενεών.
Η συνεργασία με τον Τρίτο βρεφονηπιακό σταθμό Νέας Ιωνίας, είναι μια εξαιρετική ευκαιρία και παράδειγμα προς μίμηση, ώστε να διαδώσουμε τις αξίες της περιβαλλοντικής προστασίας και να ενθαρρύνουμε την οικολογική συνείδηση και τον εθελοντισμό στο αύριο.
Κλείνοντας λοιπόν θα θέλαμε και εμείς από την μεριά μας, να δώσουμε τα

συγχαρητήρια

και ένα μεγάλο

μπράβο

στην Κα Ντάλα Ζωή προϊσταμένη, και τις παιδαγωγούς του σταθμού

Κα Σταμούλη Δέσποινα
Κα Κυριακοπούλου Γιώτα
Κα Ψαρού Ελένη
Κα Γουργούλη Μαρία για την ευαισθητοποίηση των παιδιών και για την υπέροχη φιλοξενία.
+2

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest