Καλωσορίζουμε στην οικογένεια των υποστηρικτών του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός

Το Κέντρο Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει, την έναρξη της συνεργασίας μας με το Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Δεσμός, με σκοπό την κάλυψη αναγκών που αντιμετωπίζουμε στο Κέντρο. Από τις αρχές του καλοκαιριού μέσω του Δεσμού έχουμε προμηθευτεί υλικά δασοπυρόσβεσης, υλικά για την αντιμετώπιση πλημμυρικών φαινομένων.
Μέσα από τον Δεσμός – Desmos θέλουμε να ευχαριστήσουμε το WWF Greece , τα ιδρύματα Αθηνά Μαρτίνου και Ιωάννη Σ Λάτση, καθώς και την Εθνική Τράπεζα. Η αντιπυρική περίοδο οδεύει προς το τέλος της, δυστυχώς οι ανάγκες που έχουν δημιουργηθεί είναι τεράστιες ειδικά για αντικατάσταση Μέσων Ατομικής Προστασίας και ασυρμάτων, κάθε βοήθεια είναι πολύτιμη.
Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "ΧΟΡΗΓΟΣ ΜΑΣ DESMOS NON-PROF FOUNDATIO Inspiring Giving Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!!! ΒΥΡΩΝΑ ΑΘΕΟΝΤΟΝΑΛΤΟΠΙΟΣ ΒΥΡΩΝΑ δρυτικό Μέλοςτης Since 1985 Εθελοντικών Δασοπροστα Πυρόσβεσης Κέντρο Προστασίας Δασών & φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα www.fireman.gr"

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest