Όταν οι ΑΞΙΕΣ του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ξεπερνούν τα ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ, δυο αποστολές στην δοκιμασμένη μας Θεσσαλία και τους συνανθρώπους μας

Όταν οι ΑΞΙΕΣ του ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ ξεπερνούν τα ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΑ ΟΡΙΑ, δυο αποστολές στην δοκιμασμένη μας Θεσσαλία και τους συνανθρώπους μας.
Όταν οι καταστάσεις στιγματίζουν τις μνήμες μας και εμείς πρέπει να βρούμε τον τρόπο να συνεχίσουμε χωρίς να επηρεαζόμαστε από το μέγεθος της καταστροφής προσπαθώντας να βοηθήσουμε τον συνάνθρωπο μας που είναι εγκλωβισμένος σε μια στέγη, το ζώο που προσπαθεί να μην πνιγεί.
Η κυρία Ζωή είναι μια από τις πολλές ιστορίες που θα μείνουν χαραγμένες στις μνήμες μας όταν κληθήκαμε να απεγκλωβίσουμε την ίδια αλλά και πολλές άλλες οικογένειες στο χωρίο Μεγάλα Καλύβια σε μια κοινή επιχείρηση με τους συναδέλφους από την Λέσχη Ελλήνων Καταδρομών Ν. Πρέβεζας. Μια εβδομάδα μετά την καταστροφή στην δεύτερη πλέον αποστολή εθελοντών μας, επισκεφθήκαμε το χωρίο, βλέποντας τους ανθρώπους να προσπαθούν να ξανά μπουν σε μια σειρά. Εμείς προσφέραμε λίγα πράγματα που συγκεντρώσαμε όλες αυτές τις ημέρες, έχοντας πάντα τις ΕΥΧΕΣ και την ΑΓΑΠΗ τους να μας συντροφεύουν. Ευχές και πολύ αγάπη αυτά είναι μερικά στοιχεία που ΠΡΕΣΒΕΥΕΙ ο ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ. Δεν ξεχνάμε ποτέ όταν παίρνεις γεμίζουν τα χέρια σου, όταν δίνεις γεμίζει η καρδιά σου. #kpdfpv #oae #eodv #Daniel2023
Μπορεί να είναι εικόνα 9 άτομα και κείμενο που λέει "UP FRAGILE 0 EEIONTON ΒΥΡΩΝΑ ΒΥΡΩΝΑ Since 1985 Για να βοηθήσεις έναν Ανθρωπο δεν χρειάζεται να είσαι δυνατός UP και πλούσιος, αρκεί να είσαι πάνω από όλα Άνθρωπος ...! FRAGIL www.fireman.gr"

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest