ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ Κ.Π.Δ.&Φ.Π. Δ.ΒΥΡΩΝΑ

Το  Σάββατο  21 Φεβρουαρίου 2010  στο δημοτικό αναψυκτήριο Λαμπηδόνα οι εθελοντές του Κ.Π.Δ.& Φ.Π  του Δ. Βύρωνα  έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν οι εθελοντές δασοπροστασίας ,οι εθελοντές δασοπυρόσβεσης (Ο.Α.Ε.) αλλά και οι ιδρυτές επικεφαλής που έδηξαν τον δρόμο σε όλους εμάς,

Ο Ρεμιγιάκης Διονύσης και η Ασπασία Αρκαδίνου .

Ο Πρόεδρος του ΣΠΑΥ και δήμαρχος Βύρωνα Νίκος Χαρδαλιάς χαιρέτησε την προσφορά των εθελοντών και  τόνισε ότι ο σύνδεσμος και ο Δήμος θα καταβάλουν κάθε δυνατή προσπάθεια για να υποστηρίξει το έργο της εθελοντικής ομάδας και αυτό το καλοκαίρι . Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων η Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ κ. Γωγώ Φιλίππου,  διευθυντής προγραμμάτων του ΣΠΑΥ Βασίλειος Νομικός , καθώς και ο επικεφαλής της Εθελοντικής Υπηρεσίας Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Ηλιούπολης Ματθαίος Λαδόπουλος, ο επικεφαλής της εθελοντικής δασοπροστασίας Καισαριανής Αθανάσιος Εξαρχόπουλος , επικεφαλής της εθελοντικής ομάδας Γλυφάδας Στέλιος Θεοδωσόπουλος , εκπρόσωπος  της Εθελοντικής ομάδας δασοπροστασίας Δ. Παπάγου  Κωνσταντίνος Φιλιππακόπουλος , εκπρόσωπος του ΣΕΠΠΒ/ΑΤΥ η Μαρία Λασκούλα και τέλος από την εθελοντική ομάδα του Δ. Μαρκοπούλου  ο Χαράλαμπος  Ζαφειριού.

Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Μητροπολίτης Καισαριανής , Βύρωνος και Υμηττού κ.κ. Δανιήλ.

Ευχές όλον για ένα καλοκαίρι χωρίς φωτιές.

[nggallery id=21]

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest