2ος Ποδηλατικός Γύρος Ηλιούπολης

Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, Γιάννης Αναγνώστου στην εκκίνηση του Ποδηλατικού Γύρου
Ο Δήμαρχος Ηλιούπολης, κ. Γιάννης Αναγνώστου στην εκκίνηση του Ποδηλατικού Γύρου.- Πηγή: Δήμος Ηλιούπολης

Την Κυριακή 18 Απριλίου 2010 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, ο 2ος Ποδηλατικός Γύρος Ηλιούπολης.

Αποτελεί το κορυφαίο αθλητικό γεγονός του Δήμου και διοργανώθηκε από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Ηλιούπολης.

Μεγάλη ήταν η προσέλευση και η συμμετοχή ποδηλατών, όχι μόνο από την Ηλιούπολη αλλά και από άλλες περιοχές. Μικροί και μεγάλοι συμμετέχοντες, άτομα με ειδικές ικανότητες , αλλά  και ο δήμαρχος Ηλιούπολης,  ξεκίνησαν από την αφετηρία στις 11.00 το πρωί.

Η  διαδρομή των 8,5 χιλιομέτρων, ήταν αφιερωμένη στη μνήμη του Κώστα Κονδύλη, ο οποίος ήταν επικεφαλής της παράταξης «Ηλίου Πόλις – Ανθρώπινη Πόλη»

Στόχος της διοργάνωσης, ήταν η ευαισθητοποίηση του κόσμου στη χρήση του ποδηλάτου και η προβολή του, σαν ένα αποτελεσματικό, οικονομικό και απόλυτα φιλικό στο περιβάλλον, μέσο μετακίνησης.

«Η συμμετοχή όλων στο δεύτερο ποδηλατικό γύρο της Ηλιούπολης θα προβάλει για ακόμα μια φορά το ποδήλατο ως ουσιαστικό και αποτελεσματικό μέσο μεταφοράς, στέλνοντας μήνυμα ενάντια στην ατμοσφαιρική ρύπανση», τόνισε στο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Αναγνώστου.

Ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού, Παναγιώτης Καρανδρέας, κηρύσοντας  την έναρξη του ποδηλατικού γύρου. είπε μεταξύ άλλων: «Στόχος μας είναι να ευαισθητοποιήσουμε το σύνολο των συμπολιτών μας στη χρήση του ποδηλάτου και κυρίως να τους δώσουμε το έναυσμα για άθληση»

Μετά την ολοκλήρωση του ποδηλατικού γύρου, δόθηκαν αναμνηστικά διπλώματα σε όλους τους συμμετέχοντες και  κληρώθηκαν πολλά δώρα. Επίσης, απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα στην οικογένεια του εκλιπόντος Κώστα Κονδύλη, από τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Παρασκευά Γιαννόπουλο.

Η Ομάδα Αμεσης Επέμβασης του Δήμου Βύρωνα, έδωσε και πάλι το παρόν με  μεγάλη δύναμη οχημάτων και προσωπικού. Σε άψογη συνεργασία με την Εθελοντική Ομάδα Ηλιούπολης, φρόντισαν γιά την ασφαλή διεξαγωγή της εκδήλωσης, αλλά και τη διευκόλυνση της μετακίνησης πεζών και οχημάτων, σε όλο το μήκος της διαδρομής  και γύρω απ’ αυτήν.

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest