ΕΡΓΑΣΙΕΣ IBISCOS ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΟΠΟΙΚΙΛΟΤΗΤΑ

Αντιπροσωπεία του ΣΠΑΥ στις Βρυξέλλες

Αντιπροσωπεία στελεχών του ΣΠΑΥ με επικεφαλής την Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Ευαγγελία Αντωνίου, Δημοτική Σύμβουλο Ηλιούπολης, μετέβη στις Βρυξέλλες προκειμένου να συμμετάσχει στην ημερίδα και συνάντηση  του ευρωπαϊκού ερευνητικού Κονσόρτσιουμ για τη βιοποικιλότητα IBISCOS, στο οποίο ο Σύνδεσμος είναι μέλος από το 2010.

Στο πλαίσιο της ημερίδας που πραγματοποιήθηκε στην Αντιπροσωπεία του Κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας, με ομιλητές από τη Γερμανία, την Πολωνία, τη Σλοβενία και την Ελλάδα, στις 9 Νοεμβρίου, η Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ απεύθυνε χαιρετισμό εκ μέρους του Συνδέσμου.

Στη συνέχεια, στη διάρκεια των συνομιλιών μεταξύ των στελεχών, επιβεβαιώθηκε η συμμετοχή του ΣΠΑΥ στην πρόταση για το πρόγραμμα COST που ετοιμάζει το Κονσόρτσιουμ. Όπως τονίσθηκε, η έρευνα αποσκοπεί στην υιοθέτηση νέων πρακτικών και τεχνολογιών από τις βιομηχανίες ώστε η αξιοποίηση των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας να γίνεται με όσο το δυνατόν λιγότερες αρνητικές επιπτώσεις για το περιβάλλον.

Οι συμμετέχοντες στην ημερίδα του IBISCOS, μεταξύ των οποίων διακρίνονται η Αντιπρόεδρος του ΣΠΑΥ Ευαγγελία Αντωνίου και ο Διευθυντής Προγραμμάτων του Συνδέσμου, Βασίλης Νομικός.


 

 

Για το Γραφείο Τύπου  του ΣΠΑΥ

      Φλοράν  Σελάϋ (6974367821)

Τηλ: 210.7650413

Φαξ: 210-7650414

E-mail: press@spay.gr

 

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest