Έμεινε 2 μέρες σφηνωμένη στο αυτοκίνητο, δίπλα στο νεκρό πατέρα της

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαινε το 9χρονο κορίτσι και ο πατέρας της, ξέφυγε από την πορεία του και αναποδογύρισε. Εκείνος, σκοτώθηκε ακαριαία.

Εκείνη περίμενε σχεδόν 48 ώρες, στο σκοτάδι και το κρύο για να τη σώσουν. Και όσο περίμενε, παρά το φόβο της, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία της. Έτρωγε γλυκά και έπινε Gatorade.

Για καλή της τύχη, ένας περαστικός είδε το αναποδογυρισμένο αυτοκίνητο και κάλεσε τις αρχές. Το αυτοκίνητο του Ντάγκλας Λάντον κινούνταν, την περασμένη Παρασκευή στον εθνικό δρόμο, όταν το αυτοκίνητο αναποδογύρισε. Ο 39χρονος άνδρας έχασε τη ζωή του. Η 9χρονη κόρη του όμως επέζησε. Και χρειάστηκε να περιμένει περισσότερες από 40 ώρες για να την απεγκλωβίσουν τα σωστικά συνεργεία.

Η μικρή Τζόρνταν Λάντον από το Κόουβ Σίτι της Βόρειας Καρολίνας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν συζητήσιμη και θα αναρρώσει πλήρως, σύμφωνα με τον αστυφύλακα Ντέιβιντ Κλίφτον.

Τις τελευταίες στιγμές της ζωής του, ο πατέρας της 9χρονης έκανε ό,τι θα έκανε κάθε γονιός στην πλανήτη: προσπάθησε να προστατεύσει το παιδί του. Η θέση του σώματός του, όταν τον βρήκαν, ήταν τέτοια που οδηγούσε σε αυτό το συμπέρασμα.
Πηγή (+ video) : NewsIt

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest