Πρωτοβουλία ICAP , ΣΠΑΥ και ΚΕΝΤΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ για τον Υμηττό

Στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και συγκεκριμένα της κίνησης ICAP Acts Green, οι εργαζόμενοι της ICAP Group αφιέρωσαν μία ημέρα από την εργασία τους, την Πέμπτη 28 Μαΐου, σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Προστασίας & Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ),και τους εθελοντές μας  για τη συντήρηση, καθαρισμού αλλά και μερικού ποτίσματος  των νεοφυτεμένων δένδρων στην περιοχή Πηγάδα του Υμηττού, στα όρια του Δήμου Βύρωνα και τον καθαρισμό τμήματος της περιοχής.

Η δραστηριότητα αυτή οργανώθηκε σε συνέχεια της αναδάσωσης που είχε πραγματοποιηθεί στις 30/11/2008 από το ΣΠΑΥ σε συνεργασία με το τηλεοπτικό κανάλι ΣΚΑΙ με τη συμμετοχή χιλιάδων πολιτών.

Οι εργαζόμενοι του Ομίλου ICAP, απομάκρυναν υπό την επίβλεψη του ΣΠΑΥ και της Εθελοντικής Ομάδας Άμεσης Επέμβασης, αγριόχορτα και ζιζάνια γύρω από τα νεοφυτευμένα και συμμετείχαν στο πότισμα συγκεκριμένης περιοχής.
Κύριος στόχος της επιχείρησης ήταν να επιτευχθεί εξοικονόμηση υδάτων γύρω από τα δενδρύλλια, σε μία φάση της ανάπτυξής τους που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη από νερό. Τέλος, οι εργαζόμενοι της ICAP Group καθάρισαν την περιοχή του Κουταλά, πλησίον του αναψυκτηρίου, από τα σκουπίδια.

ICAP spacer ICAP
Οι εργαζόμενοι της ICAP Group με τσάπες, έτοιμοι να ξεκινήσουν το έργο τους μέσα στον χώρο του πυροφυλακίου μας. Οι εργαζόμενοι απομακρύνουν τα αγριόχορτα γύρω από τα φυτεμένα δένδρα, υπό την καθοδήγηση μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Άμεσης Επέμβασης.

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest