Δελτίο τύπου καταστροφές Κινέτας 02/12/2019

Την Κυριακή 01/12/2019 οι εθελοντές του Κ.Π.Δ.& Φ.Π. και ειδικότερα η Ομάδα Άμεσης Επέμβασής Βύρωνα με τέσσερα οχήματα και δεκαέξι εθελοντές συμμετείχε στην συνεργασία με άλλες έξι εθελοντικές οργανώσεις Πολιτικής Προστασίας , Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης Ηλιούπολης, Εθελοντική Δασοπροστασία Παπάγου-Χολαργού-ΔΑ.ΠΑ.ΧΟ , Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας & Πυρασφάλειας Βάρης, Εθελοντικές Δυνάμεις Δασοπυρόσβεσης & Διάσωσης Ροδόπολης , Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών Εκάλης , Σύλλογος Εθελοντών Δασοπροστασίας Αφιδνών , Σύλλογος Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας Αγ. Στεφάνου, και όλοι μαζί βρέθηκαν στους ανθρώπους της Κινέτας που εδώ και μια εβδομάδα ζουν μέσα στις λάσπες, ώστε να παρέχουν κάθε δυνατή βοήθεια όπως άντληση υδάτων καθώς και να καθαρίσουν τα σπίτια και τα καταστήματα που επλήγησαν με τόση σφοδρότητα μετα τις καταστροφικές πλημμύρες από την καταιγίδα «Γηρυόνης» .

 

 

Σε αυτό το σημείο θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε για την αμέριστη στήριξη και την συνεργασία τους ώστε να επιτευχθεί το όλο αυτό επιχείρημα με επιτυχία την Περιφέρεια Αττικής και ειδικότερα τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κο Κόκκαλη Βασίλειο, την προϊστάμενη Σχεδιασμού της Αυτοτελής Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας κα Καραμάνου Ασπασία ,τον Διοικητή τη Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μεγάρων Επιπυραγό κο Δημήτρη Καϊάφα , την πρόεδρο της Τοπικής Δημοτικής Κοινότητας Κινέτας κα Μπαλτσιότη Αλεξάνδρα.
Μέσα σε όλη αυτή την καταστροφή σε όλους έμεινε ένα πράγμα η δύναμη που μπορούν και παράγουν οι οργανωμένες και εκπαιδευμένες εθελοντικές ομάδες Πολιτικής Προστασίας στην προσπάθεια που καταβάλουν βοηθώντας τους συνανθρώπους μας και προστατεύοντας τις περιουσίες τους από τα έντονα φυσικά και καιρικά φαινόμενα που μπήκαν στην ζωή μας τελευταία χρονιά.
Τέλος το Δ.Σ. του Κέντρου Προστασίας Δασών και Φυσικού Περιβάλλοντος θα θέλαμε να δώσουμε σε όλους μαζί ένα πολύ μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ , γιατί είναι μεγάλο το συναίσθημα και το απίστευτο πνεύμα συνεργασίας ανάμεσα σε όλες τις ομάδες με 16 οχήματα και 60 εθελοντές και μαζί τους επίσημους φορείς του κράτους . Τέτοιες ενέργειες δείχνουν τη δύναμη του εθελοντισμού.

Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους!

¨Ολοι μαζί μπορούμε καλύτερα¨

   

 

 

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest