Δελτίο τύπου επίσκεψη κ ΑΛΕΞΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ

Ο κ. ΑΛΕΞΗΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΒΥΡΩΝΑ – ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ, συνοδευόμενος από τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Αποστολάκη Νεκτάριο, κ. Καππάτο Ορέστη, και κ.  Κλειάσιο Αθανάσιο, επισκέφθηκαν σήμερα Κυριακή τους εθελοντές του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΒΥΡΩΝΑ, ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ.

Τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο Πρόεδρος κ. ΣΑΛΑΓΙΑΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ και οι εθελοντές της πρωινής βάρδιας.

Ο κ. Σωτηρόπουλος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι ενδιαφέρθηκαν ιδιαίτερα για την ασφάλεια και την εκπαίδευση των εθελοντών και ενημερώθηκαν για την επάρκεια των Μέσων Ατομικής Προστασίας και τα μέτρα πρόληψης που έχουν ληφθεί για την προστασία του Υμηττού.

Άκουσαν και σημείωσαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εθελοντές στην εκτέλεση του έργου τους και σαν ένδειξη  συμπαράστασης, προσέφεραν στους εθελοντές είκοσι συσκευασίες  των 24 τμχ εμφιαλωμένου νερού για της ανάγκες του κλιμακίου μας .

Υποσχέθηκαν να επαναλάβουν την επίσκεψη και δήλωσαν την  συμπαράσταση τους στο ηρωικό έργο που επιτελούν οι εθελοντές για την πόλη, το περιβάλλον και τους δημότες.

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest