ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Δωρεά φαρμακευτικού υλικού απο την κα ΜΑΡΙΑ ΔΕΡΜΑΝΗ

Την Δευτέρα 27 Ιουλίου 20202 ο Πρόεδρος του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΒΥΡΩΝΑ, ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ κ. ΣΑΛΑΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ υποδέχθηκε στο πυροφυλάκειο της ομάδας, την λαμπρή επιστήμονα Βυρωνιώτισα κα ΜΑΡΙΑ ΔΕΡΜΑΝΗ, φαρμακοποιό, που παρέδωσε στην ομάδα εθελοντών, φαρμακευτικό κι άλλο υλικό για τον εξοπλισμό των 6 φαρμακείων διάσωσης του ΚΕΝΤΡΟΥ .

Ο Πρόεδρος και οι παραβρισκόμενοι εθελοντές ευχαρίστησαν την κα ΔΕΡΜΑΝΗ, για την ευγενική προσφορά της και της ευχήθηκαν υγεία και οικογενειακή ευτυχία.

Η κα ΔΕΡΜΑΝΗ υποσχέθηκε να παραμείνει στο πλευρό των εθελοντών και τους ευχαρίστησε, από την μεριά της, σαν δημότης Βύρωνα, για το έργο που προσφέρουν να διατηρούν τον Υμηττό και την πόλη ασφαλή.

Τα εξι φαρμακεία της ομάδας, χρησιμοποιούνται σε αρκετά συμβάντα πυρκαγιάς κι άλλων εκτάκτων περιστατικών (τροχαία ατυχήματα, διασώσεις) από ειδικά εκπαιδευμένους διασώστες εθελοντές της ομάδας, με άριστα ευμενή αποτελέσματα.

Οι χορηγίες αποτελούν μέρος της ατομικής και κοινωνικής ευθύνης των πολιτών, προς τους εθελοντές δασοπροστασίας και πυρόσβεσης και οι εθελοντές του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΒΥΡΩΝΑ, τις αξιοποιούν στο έπακρον, διαισθανόμενοι την συμπαράσταση των χορηγών.

 

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest