ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Επίσκεψη κλιμακίου της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ στο πυροφυλάκιο Βύρωνα.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

27.09.2020

Την Κυριακή 27.09.2020 και ώρα 11.00 περίπου 25 στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τους Θανάση Θεοχαρόπουλο, Νίκο Παππά, Χρήστο Σπίρτζη, Κώστα Ζαχαριάδη, Χαρά Καφαντάρη, Γιάννη Μπαλάφα, Ραλλία Χριστίδου και Θεανώ Φωτίου, επισκέφθηκαν το πυροφυλάκειο του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ.

Τους υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, ο υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Δημήτρης Παναγιωτόπουλος και ο Πρόεδρος της ομάδας μας Σταύρος Σαλαγιάννης και τους ενημέρωσαν για την έκβαση της φωτιάς στο Καρέα.

Οι επισκέπτες μας εγκωμίασαν με πολύ θερμά λόγια τον τιτάνιο αγώνα που έδωσαν οι δυνάμεις του ΠΣ και οι εθελοντές της ομάδας μας, μαζί με άλλους εθελοντές από άλλες περιοχές της Αττικής και διατήρησαν αλώβητο το δάσος του Υμηττού, τις εγκαταστάσεις του στρατοπέδου Σακέτα και τις παρακείμενες κατοικίες.

Ενημερώθηκαν για την οργάνωση και τις δράσεις της ομάδας μας, στη δασοπροστασία και την πυρόσβεση το καλοκαίρι αλλά και για την εμπλοκή της σε έκτακτα φαινόμενα τον χειμώνα, σε πλημμύρες και χιονοπτώσεις.

Οι επισκέπτες μας ενημερώθηκαν επίσης για τα τεράστια ποσά που διατίθενται διαχρονικά από πολιτεία για τη πυρόσβεση και τα ελάχιστα που προορίζονται για την πρόληψη.

Στη συνέχεια τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ επισκέφθηκαν τους εθελοντές της ομάδας μας και τις άλλες δυνάμεις που εξακολουθούν να ενεργούν στο πεδίο της πυρκαγιάς.

Ήταν μια χρήσιμη συνάντηση για όλους.

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest