ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «ο Βύρωνας στο πλευρό της Καρδίτσας»

 

 

 

Οι εθελοντές του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΒΥΡΩΝΑ – ΟΜΑΔΑ ΑΜΕΣΗΣ ΕΠΕΜΒΑΣΗΣ συμμετείχαν ενεργά στην πρωτοβουλία του Δημάρχου Βύρωνα κ. Γρηγόρη Κατωπόδη «ο Βύρωνας στο πλευρό της Καρδίτσας» για τη συγκέντρωση τροφίμων κι άλλων ειδών, για τους πληγέντες του Δήμου Καρδίτσας.

Παρά την πυρκαγιά που ξέσπασε στον Καρέα και τα επακόλουθα της, με την βοήθεια των δημοτών και χορηγών συγκεντρώθηκαν 2,5 τόνοι τροφίμων και είδη πρώτης ανάγκης και το Σάββατο 3 Οκτωβρίου ο Πρόεδρος της ομάδας μας Σταύρος Σαλαγιάννης, συνόδευσε τον  Δήμαρχο Γρηγόρη Κατωπόδη και τον  Αντιδημάρχο Θέμη Τέγου, στην Καρδίτσα.

Τα τρόφιμα και τα είδη πρώτης ανάγκης παρέλαβαν ο Δήμαρχος Καρδίτσας Βασίλης Τσιάκος, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Ηλίας Σχορετσανίτης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας Σωτήρης Αντωνίου και η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού, Ειδικών Πληθυσμιακών-Κοινωνικών Ομάδων και Αλληλεγγύης Ουρανία Σούφλα που ευχαρίστησαν το Δήμαρχο για την προσφορά τους και ξενάγησαν την αντιπροσωπεία του Βύρωνα στις πληγείσες περιοχές.

Με τις ενέργειες τους αυτές οι εθελοντές του Βύρωνα έδειξαν για μια ακόμα φορά ότι ανταποκρίνονται με επιτυχία και στο μέτωπο της δασοπροστασίας και της πυρόσβεσης, αλλά και συμπαρίστανται στις πρωτοβουλίες του Δήμου, για κοινωνικά θέματα όπως αυτό της συμπαράστασης σε αναξιοπαθούντες συμπολίτες μας.

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

RSS
Follow by Email
Pinterest