ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Γενική Συνέλευση του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα

Ολοκληρώθηκε εχτές με μεγάλη επιτυχία η Γενική Συνέλευση του Κέντρου Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα. Η Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά μέσω internet, λόγω των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην χώρα μας για την αντιμετώπιση της πανδημίας COVID 19. Η συμμετοχή των μελών μας ξεπέρασε κάθε προσδοκία με τα νέα δεδομένα. Στην Γενική Συνέλευση εκτός από την διεξαγωγή της μέσω ίντερνετ, διεξήχθη και ψηφιακή ψηφοφορία χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία την Ελληνικής Εταιρείας Ηλεκτρονικών Ψηφοφοριών electobox secure online voting (https://electobox.com), η οποία ολοκληρώθηκε χωρίς να αναφερθεί κανένα πρόβλημα. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ηλεκτρονική πλατφόρμα www.electrobox.gr για την δωρεάν διάθεση και φιλοξενία της ψηφοφορίας που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της Γενικής Συνέλευσης του ΚΠΔΦΠ.

Λίγα λόγια για την πλατφόρμα www.electrobox.gr: Η electobox secure online voting έχει αλλάξει τα δεδομένα στον τρόπο που ψηφίζουμε, προσφέροντας αξιόπιστα, ασφαλή και εύκολα στην χρήση συστήματα ηλεκτρονικών εκλογών και δημοψηφισμάτων. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία της εταιρείας η ψηφοφορία μέσω διαδικτύου έχει γίνει απόλυτα ασφαλής και προσβάσιμη σε όλους. Αυτό γιατί η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης της electobox κατάφερε να συνδυάσει τους ισχυρότερους αλγόριθμους κρυπτογράφησης σε μία εύκολη και φιλική στην χρήση εφαρμογή.

Με αυτό τον τρόπο, κάθε ψηφοφόρος μπορεί πλέον να συμμετέχει σε οποιαδήποτε ψηφοφορία από όπου και αν βρίσκεται, χρησιμοποιώντας είτε το κινητό του είτε τον υπολογιστή ή το tablet του. Η πρωτοποριακή κρυπτογραφία που χρησιμοποιεί η εφαρμογή διασφαλίζει πως κανένας – ούτε το ίδιο το electobox – δεν είναι σε θέσει να διαβάσει ή να αλλάξει την ψήφο κάποιου ψηφοφόρου. Μάλιστα, η τεχνολογία του electobox δίνει την δυνατότητα σε κάθε ψηφοφόρο να επαληθεύσει και να επιβεβαιώσει ο ίδιος πως η εκλογική διαδικασία ήταν αδιάβλητη και πως η ψήφος του υποβλήθηκε και καταμετρήθηκε επιτυχώς.

Ήδη οι μεγαλύτεροι οργανισμοί και φορείς της χώρας μας εμπιστεύονται την τεχνολογία της electobox για να διεξάγουν με ασφάλεια τις εκλογές τους ηλεκτρονικά. Ενδεικτικά παραδείγματα είναι ο Σύνδεσμος Βιομηχανιών Ελλάδος, οι Εμπορικοί Σύλλογοι Αθηνών και Πειραιά, η Ένωση Πνευμονολόγων Ελλάδος, η Φιλεκπαιδευτική Εταιρεία, σωματεία εργαζομένων όπως το Πανελλήνιο Σωματείο Συμβασιούχων Πυροσβεστών και το Σωματείο Εργαζομένων Υγείας Αττικής, διάφοροι Δήμοι της χώρας κ.α..

Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το electobox, μπορείτε να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας: https://electobox.com

 

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest