ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 19 Εκπαίδευση 2020-2021 Διαδικτυακή εκπαίδευση Τάσεις και Δεδομένα Δασικών Πυρκαγιών στην Ελλάδα και στον κόσμο. Εισηγητής ο κ. Τζηρίτης Ηλίας

 

Σήμερα Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2020 πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή εκπαίδευση που οργανώθηκε από τους εθελοντές του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΒΥΡΩΝΑ  όπου συμμετείχαν 91 άτομα.

Το θέμα της εκπαίδευσης ήταν, Τάσεις και Δεδομένα Δασικών Πυρκαγιών στην Ελλάδα και στον κόσμο. Εισηγητής ήταν ο κ. Τζηρίτης Ηλίας συντονιστής δράσεων για τις δασικές πυρκαγιές WWF .

Η εισήγηση εμπλουτισμένη με φωτογραφίες, video & slides, κράτησε το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και η συζήτηση που ακολούθησε είχε εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Η εκδήλωση έγινε στο πλαίσιο του προγράμματος του ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΔΑΣΩΝ & ΦΥΣΙΚΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΒΥΡΩΝΑ, Εκπαίδευση εθελοντών 2020/2021 που θα διαρκέσει μέχρι την έναρξη της Αντιπυρικής Περιόδου 2021.

Τον κ. Τζηρίτη Ηλία  ευχαρίστησε εκ μέρους του ΔΣ των εθελοντών ο Πρόεδρος κ. Σαλαγιάννης Σταύρος και εξήρε την πολύχρονη προσφορά του στην εκπαίδευση των εθελοντών, σε θέματα ασφάλειας, δασοπροστασίας και πυρόσβεσης.

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest