Δελτίο Τύπου Παραδόθηκε το Σάββατο 20 Μαρτίου η ανθρωπιστική βοήθεια στους σεισμοπλήκτους του Δήμου Τυρνάβου.

Παραδόθηκε το Σάββατο 20 Μαρτίου η ανθρωπιστική βοήθεια που συγκεντρώθηκε από τους συμπολίτες μας σε συνεργασία με τον Δήμο Βύρωνα.

Με επικεφαλής τους αντιδημάρχους κ. Θέμης Τέγος και Κώστας Αγγέλης, το γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Βύρωνα και από πλευρά του Κέντρου Προστασία Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος ο πρόεδρος κ. Σαλαγιάννης Σταύρος με 5 μέλη αντιπροσωπεία εθελοντών μετέφεραν και παρέδωσαν στην Ελάσσονα είδη πρώτης ανάγκης με σκοπό την κάλυψη αναγκών στους ανθρώπους που επλήγησαν από τους πρόσφατους σεισμούς στην ευρύτερη περιοχή. Στον Τύρναβο μας υποδέχτηκαν, οι κκ. Γιώργος Σακούτσιος (Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων & Πολιτικής Προστασίας), Χριστόφορος Κατσαρός (Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής), Γιώργος Παπαλέξης (Αντιπρόεδρος Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Τυρνάβου) και η κα. Ελένη Ζαρογιάννου Γενική Γραμματέας του Δήμου, όπου και παραλάβανε την ανθρωπιστική βοήθεια ενώ στην συνέχεια μας ενημέρωσαν για την κατάσταση που επικρατεί στην ευρύτερη περιοχή.

Το Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα συγκέντρωσε χρήματα από τους εθελοντές του όπου και τα διέθεσε σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης προς τους δοκιμαζόμενους πολίτες των ευρύτερων περιοχών.


Ευχαριστούμε θερμά, την οικογένεια Κώστα και Μαίρης Αντάρα για την προσφορά γεύματος λίγο πριν την επιστροφή μας, τον Δήμο Βύρωνα για την άριστη συνεργασία και συντονισμό ώστε να
συγκεντρωθούν τα προϊόντα και να συσκευαστούν άμεσα, τους πολίτες της πόλη μας για την συμμετοχή αλλά και κατανόηση που επιδείξαν όλες αυτές τις μέρες με την διαδικασία των ραντεβού και παραλαβών από χώρο δικό τους, καθώς και τους εθελοντές του ΚΠΔΦΠ που για μια ακόμα φορά επέδειξαν την μεγαλύτερη αρχή του εθελοντισμό, την αλληλεγγύη. Όλα τα μέλη της αποστολής είχα υποβληθεί σε τεστ COVID, τηρώντας τα πρωτοκόλλα για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest