Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης συναντήσεων συνέχεια……

Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης
Σε συνέχεια των συναντήσεων με φορείς για την προώθηση του έργου και των σκοπών της Ομοσπονδίας, μέλη του διοικητικού της συμβουλίου, πραγματοποίησαν τη Δευτέρα 4 και την Τρίτη 5 Απριλίου, συναντήσεις με στόχο τη γνωστοποίηση ζητημάτων που άπτονται άμεσης επίλυσης αλλά και την κατάλληλη προετοιμασία των εθελοντικών ομάδων Πολιτικής Προστασίας ενόψει της επικείμενης αντιπυρικής περιόδου.
Πιο συγκεκριμένα τη Δευτέρα 4 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Βασίλειο Παπαγεωργίου και την Τρίτη, με τον Περιφερειάρχη Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής, Αρχιπύραρχο κ. Πατράκη Δημήτριο και τον Συντονιστή Επιχειρήσεων Αττικής Υποστράτηγο κ. Παναγιώτη Νιάφα.
Οι συναντήσεις αυτές έγιναν στο πλαίσιο της συντονισμένης προσπάθειας της Ομοσπονδίας να ενισχυθεί η αγαστή συνεργασία των εθελοντικών οργανώσεων με το Πυροσβεστικό Σώμα και να υπάρξει η αρτιότερη προετοιμασία βάσει του σχεδιασμού του Π.Σ. για τη φετινή αντιπυρική περίοδο.
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντικών Οργανώσεων Δασοπροστασίας Πυρόσβεσης θα συνεχίσει τις συναντήσεις για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα όσον αφορά ζητήματα που απασχολούν τους εθελοντές οργανωμένα και δυναμικά μέχρι τη έναρξη της αντιπυρικής περιόδου.
1

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest