Καλωσορίζουμε στο Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, την εταιρία BREAD FACTORY.

Καλωσορίζουμε στο Κέντρο Προστασίας Δασών & Φυσικού Περιβάλλοντος Βύρωνα, την εταιρία BREAD FACTORY. Σας ευχαριστούμε που μας στηρίζεται. #kpdfpv #oae #eodv #thnxBreadFactory #stirizoumeosousmasstirizoun
Λίγα λόγια για την εταιρία: Τα Bread Factory στοχεύουν στην προσφορά μιας ολοκληρωμένης εμπειρίας αγορών και εστίασης, στα πρότυπα ενός mall τροφίμων με την ποιότητα του φούρνου της γειτονιάς. Η αποστολή τους είναι απλή μα και απαιτητική: ο καταναλωτής να βρίσκει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ & ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ.
Φιλοδοξούν να γίνουν σημείο αναφοράς τόσο στην καθημερινότητα των καταναλωτών όσο και στη βελτίωσή της, γύρω από κάθε σημείο δραστηριοποίησής τους σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο μέσω των φυσικών καταστημάτων τους αλλά και συμμετέχοντας σε δράσεις και ενέργειες που βάζουν μπροστά τον άνθρωπο, την κοινωνία, το περιβάλλον.
Άνθρωπος, κοινωνία και περιβαλλοντολογική ευθύνη: αυτοί είναι οι τρεις πυλώνες πάνω στους οποίους έχει δομηθεί το Bread Factory.
• Ο Άνθρωπος βρίσκεται πάνω απ’ όλα, είτε αυτός είναι πελάτης ή εργαζόμενός τους, και ο σεβασμός απέναντί του πρέπει να θεωρείται δεδομένος.
• Η αίσθηση της Κοινωνικής Ευθύνης κυριαρχεί σε κάθε τους δράση. Στηρίζουν τις γειτονιές και τα μέλη των τοπικών κοινωνιών, αλλά και τα θέματα που τους απασχολούν.
• Το Περιβάλλον είναι το σπίτι τους και πρέπει να αφορά όλους. Έτσι, λοιπόν, ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ φροντίζουν να κάνουν και ΚΑΤΙ ΑΚΟΜΑ για την προστασία του, συνεισφέροντας στην πράξη σε ενέργειες που στοχεύουν στην προστασία του.
Μπορείτε να δείτε περισσότερα για την εταιρία BREAD FACTORY εδώ: https://www.breadfactory.gr/

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest