Επίσκεψη κ. Κυρανάκη Κωσταντίνου

Το πυροφυλάκειο Βύρωνα, όπου εδρεύουν οι  εθελοντές δασοπροστασίας πυρόσβεσης της  Ομάδας Άμεσης Επέμβασης του δήμου Βύρωνα , επισκέφτηκε σήμερα 29 Αυγούστου  ο κος Κυρανάκης Κωσταντίνος βουλευτής νοτίου τομέα Αθηνών .

Ο κος Κυρανάκης  συναντήθηκε με εθελοντές δασοπυροσβέστες και συνομίλησε μαζί τους, συγχαίροντας τους για το έργο και την πολύτιμη κοινωνική και περιβαλλοντική συνεισφορά τους. Οι εθελοντές τον ενημέρωσαν για τη δράση τους, την εκπαίδευση που λαμβάνουν, αλλά και για τα κυριότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Στην συνάντηση αυτή μας τίμησαν με την παρουσία τους η Δασοπροστασία Παπάγου Χολαργού με τον επικεφαλή κο Παγώνης Μήνος . η Εθελοντική Δασοπροστασία Πυρόσβεσης Ηλιούπολης με τον κο Ρότα Αλέξανδρο.

Κοντά μας ήταν επίσης ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Διαχείρισης Κοινόχρηστων Χώρων, Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ο κος Κωνσταντίνος Αγγέλης, η γραμματέας του Δ.Σ. κα Μαρία Ζιώγα ,ο κο Μπαντής Μιλτιάδης επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τον Βύρωνα», ο αναπληρωτής διοικητή 1ου πυροσβεστικού σταθμού  Αθηνών  Επιπυραγός Μεσιμέρτζης Αλέξανδρος  .

Τέλος ο κος Κυρανάκης , εστίασε στο πώς μπορεί να μας βοηθήσει  ώστε   να δοθούν άμεσα λύσεις στα χρόνια προβλήματα που   διέπουν τον θεσμό μας ,  όπως η ενεργοποίηση  της εθνικής σχολής πολικής προστασίας, η αποδέσμευση κονδυλίων από την περιφέρεια Αθηνών στην αγορά υλικών  και μέσων ατομικής προστασίας , ενεργοποίηση της ΚΥΑ για την ασφάλεια των εθελοντών πολίτικης προστασίας και τέλος η αστική ευθηνή.

‘’Βασικότερο όλων, μας διαβεβαίωσε  ότι το νέο  σχέδιο νόμου  της ΝΔ περιλαμβάνει ένα νέο πλαίσιο πολιτικής προστασίας, το οποίο θα εξασφαλίζει καλύτερο συντονισμό και επιχειρησιακή αποτελεσματικότητα’’.

Related posts

Ημερήσιος Χάρτης Πρόβλεψης Κινδύνου Πυρκαγιάς
Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς

 

RSS
Follow by Email
Pinterest